Château d'Artigny

Hotel-restaurant

In the Château d'Artigny, designed in the early 20th century by the perfumer François Coty, come and share the talent and culinary inventiveness of Hervé Guttin, the chef at the L'Origan restaurant.
Hervé Guttin has been an inhabitant of Touraine, heart and soul, since the age of 10. He took over in the Château d'Artigny kitchens in September 2017.
For his guinea fowl supreme – a sheer delight – he naturally chooses poultry from the Mangrière farm in Indre-et-Loire. He also enhances Éric Roy's mini Touraine vegetables in the increasingly popular "Potager" (Vegetable Garden) menu.

THINGS TO DO

field_activites
Fitness training
Cours de cuisine
Remise en forme
37b9174e-aaa0-424b-98bd-99a9b4216622

Useful information

Capacité d'accueil
250 couverts
Château d'Artigny
92 Route de Monts
37250 MONTBAZON

Services
Banquet
Seminar
Wifi
Credit Card
Séminaire
Languages
French
English
German
Arabic
Portugese

AROUND THE WINERY

OTHER WINERY IN THE AREA

Bienvenue sur le site des

Vins du Val de Loire

Bienvenue / Welcome

Choisissez votre langue / Choose your language

Avez-vous l'âge légal ?

Pour visiter notre site, vous devez avoir l'âge légal pour consommer de l'alcool dans votre pays de résidence selon la législation en vigueur.

J'ai plus de 18 ans