CAKE JAMBON-FROMAGE

See all recipes
6 PERS.
60 MIN.
30 MIN.

CAKE JAMBON-FROMAGE

The ingredients

  • 300 g de farine
  • 6 œufs
  • 12 cuillères à soupe de lait
  • 100 g de beurre fondu
  • 225 g de gruyère râpé
  • 300 g de jambon
  • 1 paquet de levure chimique

The recipe

Mélanger dans l'ordre farine et œufs (un à un) puis lait, beurre fondu, gruyère et levure.

Ajouter le jambon coupé en morceaux.

Verser dans un moule à cake et cuire 1h au four thermostat 6 (180°C).

Déguster chaud.

LES VINS A ACCORDER

Find out more

FIND
YOUR WINE

Find a wine
which fit you.

TEST
YOUR KNOWLEDGE !

Test your knowledge
about Loire Valley wines.

A WINE,
A RECIPE

Today, we
suggest you
which fit to a

Bienvenue sur le site des

Vins du Val de Loire

Welcome

Are you of legal age?

I certify having the legal age of consumption of wine in my country of residence.

I am over 18