Auberge du Val de Vienne

Restaurant

The chef Jean-Marie Gervais likes to "work with simple ingredients and to bring out local flavours". His cuisine is traditional, rigorous and authentic. HIs mallard supreme in a gingerbread crust, his rack of lamb with thyme and his chocolate fondant are not to be missed on a menu that changes with the seasons.
Florence Gervais, who provides a friendly welcome in a warm decor, is well acquainted with the wine list, with over 350 wines, including 60 or so Chinon wines. She is always happy to share her tips to find the best food-wine matches.

Informations pratiques

Capacité d'accueil
50 couverts
Auberge du Val de Vienne
30 route de Chinon
37220 SAZILLY

Services
Banquet
Meals takeway
Seminar
Caterer
Wifi
Credit Card
Plats à emporter
Séminaire
Traiteur
Langues
English

À FAIRE AUTOUR

LES DOMAINES À PROXIMITÉ

Bienvenue sur le site des

Vins du Val de Loire

Bienvenue / Welcome

Choisissez votre langue / Choose your language

Avez-vous l'âge légal ?

Pour visiter notre site, vous devez avoir l'âge légal pour consommer de l'alcool dans votre pays de résidence selon la législation en vigueur.

J'ai plus de 18 ans