HUMMUS

See all recipes
4 PERS.
0 MIN.
20 MIN.

HUMMUS

The ingredients

  • 1  x 240g tin chickpeas, skins removed
  • 2 cloves garlic.
  • 2 - 3 tbsps tahini
  • 1 lemon
  • Olive oil, sesame oil
  • Salt and pepper
  • Cumin, paprika

The recipe

Drain the chick peas and tip into the bowl of a food processor.  

Add a little water and pulse gently.

Add the tahini, lemon juice, garlic, cumin and salt. Slowly adding the olive oil, pulse to a smooth, creamy consistency.  

Drizzle over the sesame oil and sprinkle with cumin and paprika.

Serve chilled.

LES VINS A ACCORDER

Find out more

FIND
YOUR WINE

Find a wine
which fit you.

TEST
YOUR KNOWLEDGE !

Test your knowledge
about Loire Valley wines.

A WINE,
A RECIPE

Today, we
suggest you
which fit to a

Bienvenue sur le site des

Vins du Val de Loire

Bienvenue / Welcome

Choisissez votre langue / Choose your language

Avez-vous l'âge légal ?

Pour visiter notre site, vous devez avoir l'âge légal pour consommer de l'alcool dans votre pays de résidence selon la législation en vigueur.

J'ai plus de 18 ans