PORK CHOP MILLE-FEUILLE

See all recipes
4 PERS.
3 MIN.
30 MIN.

PORK CHOP MILLE-FEUILLE

The ingredients

  • 2 pork chops
  • 4 vine tomatoes
  • Salt
  • Pepper
  • Olive oil
  • A few radishes

The recipe

Divide the pork chops into mini-escalopes of approx. 5x5cm.

Heat a little olive oil in a frying pan and brown the chops for 3 minutes on each side.

Wash and dry the tomatoes and cut into rounds. Season. 

Build up the mille-feuille by stacking the tomato rounds and pork chop slices in alternate layers. 

Serve garnished with pink radishes.

LES VINS A ACCORDER

Find out more

FIND
YOUR WINE

Find a wine
which fit you.

TEST
YOUR KNOWLEDGE !

Test your knowledge
about Loire Valley wines.

A WINE,
A RECIPE

Today, we
suggest you
which fit to a

Bienvenue sur le site des

Vins du Val de Loire

Bienvenue / Welcome

Choisissez votre langue / Choose your language

Avez-vous l'âge légal ?

Pour visiter notre site, vous devez avoir l'âge légal pour consommer de l'alcool dans votre pays de résidence selon la législation en vigueur.

J'ai plus de 18 ans